Copii indigo sau pustii cu abilitati speciale

În ultimii 30 de ani, la nivel mondial s-au întâlnit din ce în ce mai mulți copii cu abilități speciale. Ei au fost numiți sugestiv copiii indigo și conform specialiștilor, sunt oamenii care vor aduce schimbarea pe Pământ.

copii-indigo

Pentru prima dată, termenul de copil indigo a fost folosit în anii 70, când Nancy Anne Tappe a descris în cartea sa, “Înțelege-ți viața prin culoare”, un nou tip de copii. Ei par desprinși din această lume și parcă sunt veniți dintr-o altă dimensiune. Copiii indigo se nasc cu o aură deosebită și manifestă, pe lângă bunătate și inteligență, un set de calități psihice cum nu a mai fost întâlnit până în prezent.

Încă din acele vremuri s-au născut mai multe întrebări cu privire la acest tip de copii. Oare sunt ei cei care vor ajuta omenirea să efectueze un nou salt spiritual? Care este rolul lor în societate și din ce cauză par să fie veniți din îndepărtatul Univers?

Cei mai mulți dintre psihologi sunt de părere că acești copii manifestă calități paranormale. Ei sunt dotați cu o capacitate ieşită din comun de vindecare, pe care o folosesc de cele mai multe ori inconștienți. De aici s-a tras concluzia că misiunea lor pe Terra este una nobilă, de vindecare și salvare a omenirii.

În conformitate cu Lee Carroll și Jan Tober, copilul indigo este un copil special, dotat cu mai multe atribute psihologice care diferă de profilul clasic al omului obișnuit. Ei au fost trimiși din diverse zone ale Universului pentru a-i îndruma pe oameni pe calea renașterii într-o dimensiune superioară. Ei sunt dotaţi cu un IQ de peste 160, în condițiile în care media pe glob este de doar 100 de puncte. Acesta este un alt aspect important atunci când vine vorba despre evoluția omenirii și copiii indigo sunt cei care vor ridica stacheta nivelului percepției și înțelegerii adevărului dintr-o lume aflată pe panta regresiei intelectuale dar și spirituale.

Profesorul de origine rusă Vladislav Lugovenko este de părere că în următorii 20-25 de ani ani, copiii indigo își vor încheia misiunea și omenirea va înregistra un salt important în spirala evoluției.
Copiii indigo sunt diferiți și din punct de vedere genetic. Cei mai mulți prezintă spiralele ADN modificate, motiv pentru care sunt considerați superoameni, cu puteri incredibile. Se vehiculează ideea că ei sunt capabili să învingă orice boală fără tratament și aici se includ SIDA sau chiar cancerul.

Conform cercetătorilor care au studiat fenomenul, printre noi există un număr în creştere de copii cu abilităţi intuitive, intelectuale şi fizice remarcabile (clarviziune, telechinezie, claraudiţie, IQ genial, simţuri extrem de ascuţite, unii, dintr-o dată, încep să vorbească o limbă străină, sau au o forţă fizică neobişnuită). Ei povestesc, la vârste fragede, amintiri din vieţi trecute, îşi amintesc perioada din pântecul mamei, sau, mai surprinzător, uneori perioada de dinainte de concepţie.

Cei mai mulți dintre povestesc despre experiențele lor cu extratereștri, dar și despre misiunea cu care au fost înzestrați. Dacă copiii indigo vor putea să schimbe omenirea și își vor duce misiunea la bun sfârșit rămâne de văzut și doar viitorul o poate demonstra.

Pentru a înțelege cât mai bine aspectul de copil sau adult indigo, vă prezentăm o listă cu cele mai importante caracteristici ale lor:

  1. Sunt gânditori desăvârșiți și preferă să facă lucrurile după sistemul lor de valori. Niciodată nu o sa se supună sistemului pentru că îl consideră bolnăvicios și putred.

  2. Au o înțelepciune ieșită din comun încă din primii ani ai vieții.

  3. Disciplina tradițională nu reprezintă o modalitate de educare a copiilor indigo. Ei sunt cei care nu își recunosc părinții în rolul de îndrumători în viață și nu se vor supune nedreptăților produse acasă.

  4. Copiii indigo vibrează la un nivel energetic mai ridicat decât oamenii obișnuiți, dar reversul medaliei este că se pot încărca foarte ușor cu energie negativă.

  5. Sunt ușor instabili emoțional, pot avea excese de personalitate, iar furia este o modalitate de a de echilibra energetic.

  6. De cele mai multe ori sunt diagnosticați cu ADHD pentru că au un comportament energetic și impulsiv.

  7. Ei sunt extrem de intuitivi, pot vedea sau auzi lucruri la care oamenii obișnuiți nu au acces.

  8. Copiii indigo au diverse sensibilități alimentare, dar și de mediu, pentru că sunt extrem de sensibili la orice stimul venit din exterior.

  9. Atunci când nevoile lor nu sunt îndeplinite devin egoiști. Adevărata lor stare nu este aceasta, dar pentru a putea crea ceva le trebuie îndeplinite anumite condiții.

  10. Acești copii au daruri incredibile, dar se pot folosi de ele numai în momentul în care le cultivă permanent.

Write a Comment

view all comments

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *