Povestea lui Shavi, cainele care a mers 300 de kilometri pentru a o regasi pe cea care i-a salvat viata

Iarna trecuta, un caine pe nume Shavi, incerca sa supravietuiasca pe stazi in gerul cumplit din Rusia. Viata lui aproape luase sfarsit cand a fost lovit de o masina si lasat acolo sa-si dea sufletul. Era aproape inghetat cand l-a gasit Nina Baranovskaya si l-a dus la veterinar sa incerce sa-l salveze. Timp de sase luni Nina s-a ingrijit de caine incepand cu exercitii pentru mers si continuand cu comenzile uzuale. “Dupa anestezie, cand m-a vazut, si-a ridicat ochii, si a inceput sa ma linga timid pe mana”, a spus Nina. Shavi a fost un luptator, si la o zi dupa operatia a incercat sa faca miscare.

11.26.15-Dog-Walks-200-Miles-to-Find-the-Woman-Who-Saved-Her-Life2

Cu toate ca a incercat sa-l pastreze de tot, Nina nu avea loc in apartament deoarece era destul de mic si avea deja trei pisici si alti doi caini pe care ii salvase. I-a gasit o familie cu casa si stia ca o sa-l vada mult mai rar deoarece distanta pana la noul domiciliu era de 200 de mile, adica in jur de 300 de kilometri. Inca din primele zile, Shavi a dat semne ca ii lipseste persoana care l-a salvat, si noptile noilor stapani erau grele din cauza plansetelor cainelui. Pana intr-o zi cand Shavi a disparut, iar acestia au fost nevoiti sa-i dea Ninei vestile rele.

11.26.15-Dog-Walks-200-Miles-to-Find-the-Woman-Who-Saved-Her-Life0-590x392

Doua saptamani mai tarziu, in timp ce mergea pe strada, Nina a simtit ca ceva se agata de piciorul ei – era Shavi. A izbucnit in lacrimi si cu greu a crezut ca Shavi a mers peste 300 de kilometri doar ca sa fie cu ea.

Untitled-1-2-696x464

“Am auzit povesti uimitoare despre loialitatea cainilor dar niciodata nu mi-am imaginat ca mi se poate intampla asa ceva mie. Sincer va spun, ca si acum imi este greu sa cred. Va ramane cu noi pentru totdeauna. Nu pot sa dau un astfel de prieten. Caini sunt cele mai loiale animale de pe pamant. Doar pentru putina dragoste ele se daruiesc in totalitate“, a spus Nina.

Potrivit Sokant.ro, dupa ce povestea Ninei a aparut in ziarele locale, multi oameni s-au oferit sa o ajute cu mancare pe Shavi si alte lucruri de care are nevoie. „Multumesc tuturor care vor sa-mi ofere bani si mancare, dar nu doresc nimic. Daca vreti sa faceti ceva va rog sa nu ignorati animalele care au nevoie de ajutor”, a adaugat aceasta. Desi pare incredibil este adevarat.

Write a Comment

view all comments

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *