REVOLTATOR ! Masonii lui Ciolos opresc finantarea Catedralei Neamului, dar sustin construirea Templului masonic si al Moscheii musulmane

Guvernul condus (Masonii condusi) de Dacian Cioloş a decis să reducă la zero bugetul pentru biserici în 2016.

Dar a decis sa nu reduca finatarile ONG-urilor masonice care au primit teren gratis si sunt subventionate de stat, sa isi construiasca un TEMPLU MASONIC in Bucuresti si nici sa opreasca demersurile privind MOSCHEEA, care a primit un TEREN GRATIS in centrul Bucurestiului pentru a fi construita!

masonii ciolos finantari

 

Surpriză în bugetul pe 2016. Catedrala Mântuirii Neamului nu va primi niciun ban de la buget. Asta în condiţiile în care Biserica a primit în ultimii ani milioane de euro pentru construirea acestui lăcaş de cult.

 

Patriarhul Daniel: Suntem de acord nu numai să impoziteze veniturile, ci să și renunțăm la salarii de la stat, dacă ni se dă înapoi ceea ce în mod abuziv ne-a luat statul ca proprietăți. Noi nu avem nevoie să stăm cu mâna întinsă la stat tot timpul, dar statul să dea înapoi ceea ce a luat și cu tot echilibrul acesta nu mai avem nevoie de salarii de la stat și altele.

In schimb guvernul masonic si yoghin Ciolos, nu opreste finantarea ONG-urilor masonice si sorosiste si atentie nici constructia pe banii statului prin finantarile ONG-urilor masonice a TEMPLULUI MASONIC Bucuresti pentru care a alocat GRATUIT un teren, iata mai multe aici:

Masonii din România au primit un nou cadou din partea Guvernului. Un teren în valoare de peste 2,1 milioane lei a fost cedat gratuit de către Guvernul Ponta pentru ca Marea Lojă Naţională să construiască o clădire uriaşă pe Bd. Expozitie, informează B365.ro.

Dar Guvernul nu opreste nici constructia mega-moscheii din Bucuresti, Adevarul relatand ca:

Un centru cultural grandios se va ridica în inima Bucureştiului, pe o suprafaţă de 11.000 metri pătraţi. Edificiul va aparţine Muftiatului Cultural Musulman din România, care a primit terenul prin Hotărâre de Guvern, la finele lunii mai. „Vom construi cea mai mare moschee dintr-o capitală europeană. Faptul că terenul ne-a fost atribuit nouă, comunităţii musulmane, de către Guvern, vorbeşte de la sine despre respectul şi înţelegerea etnică din România“, afirmă muftiul Iusuf Murat, liderul spiritual al musulmanilor, mai scrie site-ul www.coccon.ro, care citeaza adevarul.ro.

1 Comment

Write a comment
 1. Bivolaru Tatiana
  decembrie 26, 15:27 Bivolaru Tatiana

  Ma bucur ca nu va mai da bani! In sfarsit se face dreptate. Sunt ORTODOXA!
  SI Daniel in sfarsit primeste ce merita! Ptr ca el nu e reprezentantul lui Dumnezeu.Dimpotriva!
  Multumesc Doamne ca incepi sa faci dreptate.

  Reply this comment

Write a Comment

view all comments

Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person. Required fields marked as *